UA-189660598-1
+36 30 930 4376 / classicfordparts@t-online.hu

Szállítási feltételek

Szállítási módok és szállítási feltételek

Személyes átvétel: személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékeket összeállítjuk, ezt követően a megadott elérhetőségeken értesítjük a Felhasználót arról, hogy a megrendelt termékeit átveheti az általa a megrendeléskor kiválasztott címen. A számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet a csomag átvételekor adjuk át.

Csomagponton, csomagautomatánál történő átvétel:
Az átvételt követően a termékeken, illetve a csomagoláson észlelt esetleges sérülés, vagy hiányos teljesítés esetén a Felhasználó köteles jegyzőkönyv felvételét kérni a csomagpont ügyintézőjétől, és sérülés esetén a csomagot a Felhasználó nem köteles átvenni. Csomagautomata esetén, haladéktalanul értesíteni az automata üzemeltetőjét, valamint ügyfélszolgálatunkat. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet is a csomag tartalmazza.

Díjak:

Átvétel Posta Ponton
:

Tömeg kg-banBruttó összeg Ft-ban
0-2990
2-5990
5-10990
10-20990

Foxpost csomagautomata, előre fizetve: 

0-25 kg-ig bruttó 865Ft

Foxpost csomagautomata, utánvéttel: 
0-25 kg-ig bruttó 1053Ft

Futárral történő kiszállítás:
Futárral történő kiszállítás esetén a Felhasználó köteles a csomag tartalmát a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, illetve a csomagoláson észlelt esetleges sérülés, vagy hiányos teljesítés esetén a Felhasználó köteles jegyzőkönyv felvételét kérni a futártól és sérülés esetén a csomagot a Felhasználó nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet is a csomag tartalmazza

Magyar posta házhoz szállítással előre fizetve:

Tömeg kg-banBruttó összeg Ft-ban
0-101990
10-202990
20-405990