UA-189660598-1
+36 30 930 4376 / classicfordparts@t-online.hu

Fizetési feltételek

Fizetési módok

Személyes átvétel esetén kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. Készpénzes fizetésre kizárólag magyar forintban van lehetőség.

Utánvét esetén a megrendelés végösszege a termékek átvételekor a kiszállítást végző futárnak történik, mely lehet készpénzes fizetés, vagy bankkártyás fizetés. Utánvétes kiszállítás esetén a termékeket a megrendelés teljes végösszegének a futárnak való kifizetését követően adja át a Felhasználónak a futár.

Banki átutalás esetén a Felhasználó a megrendelés teljes összegét a vásárlást követő 2 napon belül köteles az alábbi bankszámlaszámra történő átutalással kiegyenlíteni:
Bankszámlát vezető bank neve: Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve:Pásztor László
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 12011739-01493697-001-00006
Az átutalás megjegyzés rovatában kérjük feltüntetni a megrendelés sorszámát, ami az átutalás és a megrendelés egymáshoz rendelése miatt szükséges!

A megrendelés teljesítése a megrendelés teljes végösszegének a fenti bankszámlára történő megérkezését követően kezdhető meg.

Online bankkártyás fizetés – Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.